Volg de weg
van het water

Foutieve huisaansluiting

Door de Flowtracker via de aangesloten toestellen te lozen en in de diverse inspectieputten van het stelsel een Flowtrackers® detectie apparaat te plaatsen, kan op efficiënte wijze gecontroleerd worden of de in het object aanwezige toestellen, wel op het juiste stelstel zijn aangesloten.

“Vervuiling” van de afvalwaterstromen met schoonwater is op deze manier eenvoudig vast te stellen en op te lossen. Deze methode is sluitend, snel, duidelijk, duurzaam en geeft een minimale belasting voor de burgers tijdens de onderzoeken.

Maatschappelijke overlast tot het minimum beperkt!

Geen laste planningen & discussies met bewoners: slechts één bezoekje aan het toilet door één van onze medewerkers en de meting is klaar. In nog geen 2 minuten is onze inspecteur weer vertrokken.

Verder registreert Flowtrackers® niets over de bewoners, adres of gebruik. De Flowtrackers® is gecodeerd en derhalve volledig anoniem met alleen de informatie die nodig is om foutieve aansluitingen aan te tonen. Pas tijdens het decoderen op ons kantoor kunnen wij de gevraagde informatie gebruiken voor de analyse. Geen enkele privé gevoelige informatie kan door ons worden geregistreerd. Met het oog op de huidige Europese privacy wetgeving (AVG) een absolute must.

Onze klanten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.